برای برون رفت از بیمهریهای گذشته باید پروژههای احیا صنایع دستی در مازندران اجرا شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل؛ میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران ؛ دلاور بزرگ نیا مدیرکل میراث فرهنگی استان روز چهارشنبه در نشست هم اندیشی هنرمندان صنایع دستی مازندران با معاون صنایع دستی در ساری افزود: در حالی صنایع دستی مازندران در حال فراموشی کامل است که سابقه و قدمت برخی از محصولات صنایع دستی مازندران به هشت هزار سال می رسد.
وی بر لزوم توجه به صنایع دستی تاکید کرد و بیان داشت: مسوولان ارشد کشور و استان مازندران به اهمیت تولیدات محصولات صنایع دستی پی برده اند .
بزرگ نیا با اشاره به اهمیت بازار فروش محصولات صنایع دستی ، تاکید کرد: کشورهای حاشیه دریای خزر برای صنایع دستی مازندران مهمترین بازار محسوب می شود.
5 میلیارد تومان تسهیلات ویژه هنرمندان
علی ماهفروزی سرپرست صنایع دستی مازندران به آموزش68 رشته صنایع دستی در 19 مرکز آموزش صنایع دستی استان اشاره کرد و بیان داشت: بیش از 100هزار نفر در این رشته ها مشغول به کار هستند.
وی با بیان اینکه 70 شرکت تعاونی صنایع دستی نیز در مازندران مجوز فعالیت دارند، ادامه داد:در حال حاضر 9رشته صنایع دستی مازندران مهر اصالت ملی و 11 مهر اصالت یونسکو را دارد.
وی از متکازین بهشهر و قالی کلاردشت به عنوان مهمترین صنایع دستی با قدمت بالای استان مازندران یاد کرد و بیان داشت: توجه به بازار فروش محصولات صنایع دستی ضروری است.
وی به صدور 17 هزار کارت هنرمندان صنایع دستی اشاره کرد و گفت: پنج هزار نفر از هنرمندان صنایع دستی استان بیمه هستند.
وی از وجود پرونده های درخواست تسهیلات به مقدار پنج میلیارد تومان از سوی هنرمندان استان مازندران خبر داد و گفت: با تخصیص اعتبار می توان تحول چشمگیری در صنایع دستی استان ایجاد کرد.
انتهای پیام/